Yritysesittely ja yhteystiedot

Kallinen Consulting Oy

Y-tunnus: 2646209-4


040 3568 772
tapio@kallinenconsulting.fi

Kallinen Consulting Oy on luotettava henkilöstöalan konsultointiyritys, joka palvelee pk-yrityksiä sekä muita yrityksiä Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa. Yrityksen tärkeimpiin palveluihin kuuluvat rekrytointi, suorahaku eli headhunting, henkilöstövuokraus, henkilöarvioinnit sekä outplacement-palvelut, minkä lisäksi yritys asiakkaita muissakin HR-alaan liittyvissä kysymyksissä.


Rekrytointi- ja henkilöstöpalvelut HR-alan asiantuntijalta

Henkilöstöalan konsulttina toimiminen edellyttää mielestäni ehdottomasti henkilöstöalan ja B2B-puolen vahvaa osaamista sekä teoreettisella, että ennen kaikkea käytännön tasolla. Omalla kohdallani yli 15 vuoden menestyksekäs B2B-alan, yli 10 vuoden henkilöstöalan sekä yli 5 vuoden esimieskokemus antavat valmiudet konsultoida yrityksiä mitä erilaisimmissa henkilöstöalan tarpeissa.

HR-alan mahdollisuudet ja haasteet ovat minulle tuttuja, minkä ansiosta voin tarjota asiakkailleni myös ongelmanratkaisua ja vaihtoehtoisia toimintatapoja erilaisissa rekrytointiin ja esimerkiksi työntekijöiden uudelleensijoittamiseen ja -kouluttamiseen liittyvissä haasteissa. Erinomainen suomen, ruotsin ja englannin kielitaito avaa mahdollisuudet myös kansainvälisten yritysten palvelemiseen. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri.

Tapio Kallinen

Ota yhteyttä, niin keskustellaan yrityksenne henkilöstötarpeista!

 

Yhteydenottolomake


Soita ›